Akcijska ponuda modela H6Sredinom novembra 2015, sa proizvodne trake u Tianjin fabrici Great Wall Motors, sišao je milioniti primerak modela Haval Н6. H6 je prvi SUV iz Kine koji je proizveden u 1.000.000 primeraka.

Model H6 je prethodne dve godine, odnosno sada već 33 meseca zaredom, najprodavaniji SUV u Kini. Povodom jubileja, evropska fabrika Great Wall je za kupce u Srbiji odobrila promotivni popust u iznosu od 3.000 eur (u dinarskoj protivvrednosti) za model H6 sa dizel motorom 2.0 u paketu opreme Premium.
Paket opreme Premium podrazumeva: Torque on Demand 4x4 pogon, 2.0 dizel motor, Hill Hold Control, ESP, ABS, EBD, EBL, kameru za vožnju u nazad, tempomat, kožni enterijer, elektropodesiva  i grejana sedišta za vozača i suvozača, 7" DVD multimedija sistem, sa ekranom osetljivim na dodir, PEPS - sistem za pokretanje motora i ulazak u automobil bez korišćenja ključa, START/STOP sistem, automatski klima uređaj, 17" felne od lake legure, Bluetooth hands free sa komandama na upravljaču i još mnogo toga, čine Great Wall H6 idealnim izborom u segmentu SUV vozila srednje veličine. Vozite se bezbedno i komforno u vašem novom Great Wall H6 SUV.